За втора поредна година ОбА – Кирково, съвместно с МКБППМН организира и проведе състезание по спортен риболов на язовир Домище при ваканционно селище „Романтика”. Старт на днешното състезание даде Кметът на община Кирково – Шинаси Сюлейман, като пръв хвърли въдицата в язовира и пожела наслука и късмет на всички участници. В състезанието взеха участие 35 рибари, разпределени в две възрастови групи. Разпределението на местата им бе определено чрез жребий.
За първа уловена риба и първо място в състезанието награда получи Николай Димитров от с. Чакаларово.
За най-малка уловена риба беше награден Серкан Халил от с. Фотиново.
На второ място се класира Борислав Сираков от с. Кирково, а на трето Стоян Кехайов от с. Долно Къпиново.
Всички деца участвали в състезанието получиха поощрителни награди и грамоти. Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни дари на децата участвали в състезанието, специално изработени тениски с мотото: „Аз спортувам”, „Стоп на агресията”, „Не на дрогата”, раздадени им бяха и агитационно - разяснителни материали на тема „Местната комисия в системата за превенцията”, „Детето и законът”, „Наркотици и зависимост”, „Наркотици и последствия” и „Трафик на деца”.

При възрастните на първо място се класира Халил Мехмед от с. Шопци, за награда получи туристическа палатка и грамота.
На второ място се класира – Славчо Гюдюлев от с. Домище, награден с комплект професионална въдица и грамота, а третото място заеха Сашо Йосифов от с. Чакаларово, кв. Райково и Бисер Чолаков от с. Дружинци, наградени с къмпинг маса и комплект професионална въдица и грамоти.
Поощрителни награди получиха всички участници в състезанието по спортен риболов от кмета на общината.