Новини

[24 Май 2017]

24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост


[Още снимки]

С тържествено шествие кирковчани отбелязаха 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Шествието на представителните блокове от всички учебни заведения премина по централната улица на Кирково начело с ръководството на ОбА - Кирково.
В деня на българската просвета и култура ученици от училищата на община Кирково отправиха с песни и благодарни слънчеви усмивки поздрави към всички гости. Достойно всяко училище се представи с песни, танци и стихотворения.
Кметът господин Шинаси Сюлейман връчи грамоти и парични награди на 15 абитуриента от училищата на община Кирково за отличен успех от гимназиалния етап на обучение, както и на спечелилите първи места в различни конкурси, олимпиади и спортни състезания.
Малко по-късно на специално организирания за всички педагози и читалищни дейци тържествен обяд бяха наградени с плакети двадесет и двама изявени учители от училищата и детските градини, допринесли със своята дейност за издигане престижа на общината.
За доброто настроение на празника се погрижиха танцова група към ,,Тракийски дружества - Кирково” и невероятната изпълнителка – Цветелина.

Новината е посетена: 174 пъти
Общински съвет
 Решения  Наредби
 Правилници

Пожарна безопасност

Фотогалерия

Сигнали за корупция
Телефон за сигнали за корупция: 03679/ 20 16

Комисия

гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09, email: kardzhali.kzd@kzd.bg

Проект: Източният свят на Родопа планина


Часът на Земята
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия